Deelneemster Bianca, traject Health-coaching zakelijk

De kracht van de coaching bij Janneke is dat het me een wake up call heeft gegeven om niet te focussen op afvallen maar vooral dieper te zoeken naar de reden die erachter zitten. De volgende stap was om met praktische handvatten aan de slag te gaan. Doordat er een goede verstandhouding is met Janneke en er ook ruimte is voor een lach en een traan, ervaar ik het traject als erg laagdrempelig en durfde ik mezelf ook bloot te geven. Het traject is echt persoonlijk, op maat gemaakt en heeft mij zeer goed geholpen. 

 

Deelneemster Nicole, Coaching traject particulier

Lieve Janneke, je bent een goede luisteraar en wil dit graag omzetten in actie. Hiermee bedoel ik te zeggen dat wij alleen in de start even in de stoel hebben gezeten maar daarna lijfelijk bezig zijn geweest. Ik zat eigenlijk in mijn weerstand, want ik wilde vooral graag blijven zitten. Maar op een natuurlijke manier zijn we gaan “doen” en bleef de weerstand uit. Geweldig hoe jij voelde wat er nodig was voor de volgende oefening en daarmee op de proppen kwam. Het paste precies.
Doordat je me uit de tent hebt weten te lokken is er veel duidelijk geworden voor mij. 

 

Terugkoppeling deelnemers workshop Motivational Interviewing

Praktische training, goed toe te passen en verrassend om te zien hoe groot het effect op iemand kan zijn. Fijn dat je veel overlegt met de groep waar de behoefte ligt en steeds afstemt op wat wij willen leren en doen. En dat je erg open staat voor feedback. Leuke oefeningen, veel proberen. Ik vind het oefenen ontzettend goed. Dit helpt direct in hoe je het aanvliegt. Goede balans oefenen, theorie & beeld. Goede inhoud, structuur, oefenvormen en gerichte feedback.

 

 Deelneemster Yvonne, Inspiratiesessie Pulse of Life

De sessie heeft mij echt geraakt. Ik pas je pulse of life nu echt toe. Het werkt heel goed voor mij. Met meerder dingen heb ik veel meer energie en ik geniet weer vol op. Dank voor je bijdrage daaraan. 

 

Deelneemster Ingerborg, Fysieke training Bootcamp

Veel improvisatie en afwisseling tijdens diverse oefeningen in de buitenlucht. Loskomen van alle zorgen waarna ik me de rest van de dag fris en fit voel. De laagdrempelige,  humoristische en motiverende stijl van Janneke maakt dat ik, weer of geen weer, nooit een les verstek laat gaan.         Janneke gaf me het zelfvertrouwen te gaan trainen voor een halve marathon; iets wat ik nooit aangedurfd zou hebben zonder haar aanmoediging. Bovenal ben ik Janneke dankbaar dat ze me heeft geleerd hoe belangrijk het voor mij is om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk. 

 

Coach collega Lieke, psycholoog & coach te Utrecht www.psycholoog-groei.nl

Met veel plezier heb ik met Janneke gewerkt tijdens onze verdiepende coach opleiding. Janneke heeft een heel oprechte interesse in mensen, die meteen voelbaar is. Ze straalt plezier uit in wat ze doet en haar energie werkt aanstekelijk. Inhoudelijk ken ik haar als een zeer kundige coach. Ze heeft me positief geraakt en op een speelse en stevige manier mee genomen naar nieuwe inzichten. Ik kan niet anders dan haar warm aanbevelen! 

 

 Terugkoppeling deelnemers Workshop PowerMom

Super mooi gebalanceerd programma, met een helder theoretisch kader. Van licht naar wat dieper, gewoon heel goed en professioneel! Een grote spiegel voorgehouden, wat echt nodig was. Oefeningen lieten me realiseren dat ik nog zelf wat kan doen. In het dagelijks leven ga je maar door en neem je niet de tijd om erbij stil te staan.

Wat er goed was aan de training was het voelen / ervaren van de theorie en het uitwisselen & lachen. Inspirerend en confronterend.

Van weinig power, naar inzicht en zin om een leven te creëren met meer power.