Mijn loopbaan ben ik in 2002 gestart als fysiotherapeut. Ik raakte geïnteresseerd in de kracht die het mensen geeft wanneer je met de juiste vragen en uitleg iemand zelf weer het stuur in handen kunt geven naar herstel en groei. Dit inzicht heeft mij ook altijd geïnteresseerd in mijn vervolgfuncties als teamleider, manager, trainer en coach. Met de juiste vragen ontdek je wat mensen beweegt en waar er (nieuwe) beweging nodig is om weer vooruit te komen.

 

Mijn ervaringen op sportief gebied zoals de vele bergtochten, mijn 15.000km durende fietsreis over de Oude Zijderoute door centraal Azië of het overzwemmen van de Bosporus (de Turkse Zeestraat) hebben mij als ‘gewone vrouw’ versteld doen staan van het menselijk kunnen. Deze fysieke en mentale uitdagingen hebben me laten ervaren wat een energie er vrij komt wanneer je uit je comfortzone durft te stappen. Als werkende moeder van drie kinderen weet ik ook dat er, hoe onmogelijk het soms ook lijkt, altijd mogelijkheden zijn om te bruisen. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen en ontwikkelen in de interne bewegingen die je als mens kunt maken. Ik verwonder mij nog dagelijks over de krachtige effecten die daaruit voortkomen.

 

Mijn begeleiding en trainingen richten zich op de mogelijkheden die je als mens of als team hebt om je energieker te voelen en effectiever te zijn. De trainingen worden getypeerd door de vele praktisch oefeningen, mijn levendige manier van vertellen, en mijn down to earth uitleg, maar vooral dat ze steeds zetten aan tot ‘bewegen’.

 

Mijn technieken bestaan o.a. uit Motivational Interviewing, Oplossingsgericht Werken, Lichaamswerk, Systemisch Werk en NLP. Ik heb mijn diensten mede ingezet bij grote bedrijven als ABN AMRO, Delta Lloyd, Mercedes-Benz, Catharina Ziekenhuis, KLM Health Services en Volkerrail.

 

Wat anderen over mij zeggen.

Hier vind je en filmpje waarin ik vertel over het starten en volhouden van goede voornemens

 

LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/jannekekelderman

 

Stel hier gerust je vraag aan mij.