Enjoy your body, use it every way you can. Don’t be afraid of it, or what other people think of it.

It’s the greatest instrument you’ll ever own –  Mary Schmich

 

Groepstraining – Bootcamp

Deze training is voor wie graag fit wil blijven en aan zijn conditie wil werken zonder ‘opgesloten’ te zijn in een sportschool en te bewegen in setjes en herhalingen. Deze fysieke training in de buitenlucht geeft je een hele nieuwe beleving. De oefeningen zijn zo ontworpen dat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau. Het doel van de training is prettig bewegen, te werken aan de conditie, licht te zweten, te voelen dat je hebt gewerkt, maar vooral dat je dat verfrissende gevoel na afloop hebt!

In deze fysieke groepstrainingen worden stukken joggen/wandelen/rennen afgewisseld met spierkracht oefeningen en coördinatie oefeningen. De afwisseling, buitenlucht, natuur en cocktail van ‘bewegingshormonen’ zorgen dat de tijd sneller voorbij vliegt dan je zou willen.

 

Duur: 1 uur

Wanneer: iedere zaterdag 9:00-10:00 Bootcamp bij Het Kamerven te Nuenen en iedere woensdag 9:00-10:00 Tuin Bootcamp, te Lieshout

Kosten: 10x voor 65,- (incl)

Deze training kan ook als team-training op maat aangeboden worden. Invulling en tijd op aanvraag

 

Fysieke coaching individueel – Bootcamp of Trailrun

Wat gebeurt er als jij je grenzen op zoekt of buiten je comfort zone gaat? Welke patronen kom je tegen of welke nieuwe knoppen of mogelijkheden ontdek je juist? Tijdens deze één-op-één sessie ondervind je wat fysieke beweging met je doet op verschillende niveau’s.

Deze fysieke coaching kan zowel los als in combinatie met een coachtraject worden geboekt.

 

Duur: afhankelijk van hulpvraag

Prijs: 95,-/uur (excl) omgeving Eindhoven

 

Persoonlijke training

Wil je meer bewegen, maar haat je de sportschool, of wil je vanuit een persoonlijke en vertrouwde aanpak je weg vinden naar meer bewegen in je dagelijks leven? Na een persoonlijke intake werk ik binnen deze één-op-één sessie met verschillende beweegvormen en materialen (in de buitenlucht) zodat je kunt ervaren wat bij jou past en zodat je vooral het plezier in bewegen kunt ervaren. Een op maat gemaakt beweegprogramma kan hier als aanvulling op worden genomen.

 

Intake (1 uur) + sessie (1uur)= 95,- (excl BTW)

Vervolgsessies: 50,-/uur (excl BTW)